Turnering i Oslo 14. april

Vi inviterer til scrabbleturnering i Bridgehuset Vest, Sporveisgata 31 i Oslo,  lørdag 14. april. Turneringen starter kl. 12.00, med fremmøte, registrering og lynkurs fra kl. 11.30. Nye såvel som trente spillere i alle aldre er velkommen. Det blir 5 kamper å spille på hver deltaker, og vi spiller på tid: 25 minutters tenketid for hver spiller i hvert spill. Det blir salg av kaffe, te og mineralvann, og vi skal sørge for noe lett å knaske på.

For å delta må du være medlem i Norsk scrabbleforbund. Medlemskap kan tegnes i døra og koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for unge under 18 og studenter. Medlemskapet varer et helt år. Deltageravgiften på turneringen er kr. 100,-.

Velkommen!

Hvis du lurer på hvordan turneringene foregår, finner du mer info her.

Dersom du er vant til å spille WordFeud eller Ordspill, kan det være lurt å ta en titt her.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Og sett gjerne av kvelden til å bli med ut en tur etterpå!

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


syv + åtte =