Mandags-Scrabble i Oslo

Fra 2013 er mandager den store Scrabble-dagen i Oslo. Fra før er det mange som kjenner til Kaffeklubben, som foregår en mandag i måneden. Men nå skal det bli mulig å spille Scrabble i kjelleren på Scotsman på Karl Johan, vårt nye stamsted, hver eneste mandag kveld.

Vi har reservert lokalene fra kl. 17.oo. Noen mandager vil det bli arrangert turneringer, og disse blir annonsert her på nettsidene. De øvrige mandagene blir det mulig å avtale ligakamper eller rett og slett bare stikke innom for å spille. Og her er alle velkommen, uansett om de er nybegynnere eller har spilt i årevis.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


syv + = tolv