Scrabble-kvelder i Oslo 16. og 17. september

Som de fleste forhåpentligvis har fått med seg, har gode, gamle Dubliner blitt vårt nye tilholdssted på mandager. Hver uke framover har du sjansen til å øve på snurring av brett, flytting av brikker, trykking på klokker, utregning av poeng og notering på skjemaer. Hvis du vil, kan du også snakke om f.eks. Scrabble med andre scrabblere og kanskje plukke opp noen nye ord eller andre triks. Åpent for alle, og aldeles gratis (bortsett fra det du måtte finne på å bestille i baren).

Denne gangen blir det også et treff på tirsdag (17. september), som en ekstraservice til deg som har problemer med å møte på mandager, eller som har lyst til å sjekke om du har kondis til å stille to dager på rad. En forsmak på NM!

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


ni + = tolv