Oslomesterskapet 2016

Norsk scrabbleforbund inviterer til Oslomesterskapet i Scrabble 2016. Mesterskapet vil bli arrangert som en cup som spilles i løpet av kalenderåret 2016.

De innledende rundene vil spilles best av tre partier, mens semifinalen spilles best av fem og finalen spilles best av sju. Etter hver kamp går vinneren videre til neste runde, mens taperen slås ut av turneringen. Vinneren av finalen blir kåret til oslomester 2016.

For hver runde blir det trukket hvem som skal spille mot hvem. Det vil være opp til spillerne selv å avtale tid og sted for kampen dem i mellom, innen en viss tidsfrist som fastsettes for hver runde. For de fleste vil det mest praktiske være å spille på de faste mandagsspillekveldene på Dubliner.

Påmeldingsavgiften er i utgangspunktet 50 kroner, og deretter ytterligere 50 kroner for de spillerne som går videre etter den første kampen. Deltagelsen vil altså koste enten 50 eller 100 kroner totalt.

Avhengig av deltagerantall vil den første eller de to første rundene seedes basert på rating. De senere rundene seedes ikke.

For å kunne delta må man være bosatt i Oslo-området, eller i det minste være ofte nok i Oslo til at man har mulighet til å spille alle rundene i Oslo. Dersom det er interesse for det, vil tilsvarende turneringer også arrangeres i andre byer.

Du kan melde deg på ved å sende en epost til oslomesterskap@scrabbleforbundet.no innen 24. juni 2016.