NORGESMESTERSKAP I SCRABBLE 2016

29. oktober 2016 10.00til30. oktober 2016 20.00

532325_10152361315599460_147526461_n

Styret i Norsk Scrabbleforbund ønsker velkommen til årets individuelle Scrabble-NM!
I år foregår arrangementet i nyoppussede lokaler i 2.etg på Asylet. Formatet blir som de to foregående år, og Taral og Anlaug har sagt seg villige til å lede turneringen i år også.
Deltakeravgiften er 200,-, og påmeldingslink er her:

Påmeldingsfrist er 26.10.16

PREMIERING:
Topp 3 får medalje
1. plass får hovedpremie og vandrepokal
2-6. plass får premie fra premiebordet
Flotteste bingo får premie fra premiebordet
Mest poengrike legg får premie fra premiebordet
Premie for beste Scrabblepoesi

Som tidligere år blir det en konkurranse i Scrabblepoesi. Arrangementet med reglement vil snart bli kunngjort, men for de ivrige er det bare å sette i gang med å utforske mulighetene for poetiske formuleringer ut fra innholdet i en standard Scrabble brikkepose.

Siden vi i år oppholder oss på et serveringssted betyr det at medbrakt mat og drikke ikke er tillatt!

Følgende er avtalt med Asylet:

Kaffe og annet drikke er klart kl 10.00 lørdag/søndag som hver enkelt kjøper.
Til lunsj tilbys 3/4 alternativer til kr. 160,- som hver enkelt kan bestille ved ankomst lørdag/søndag. Lunsjen serveres samlet på et gitt tidspunkt.
Etter spillets slutt lørdag kan vi fortsette med sosialisering og felles bespisning i 2.etg. Mat kan bestilles fra Asylets middagsmeny. Baren i 2. etasje vil da være åpen så den enkelte kan kjøpe drikke der.

Hjertelig velkommen til ALLE som har lyst til å delta, enten du har spilt lite eller mye eller noe sånt. Det eneste kravet til deg er at du har betalt kontingenten på 100,- til NorskScrabbleForbund som har kontonummer 1503.42.49544. (i verste glemsels fall fikser vi det på stedet)

Vi spilles!

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Turnering. Bokmerk permalenken.