LAG-NM 2017 – Bergen 22. og 23. april

22. april 2017 12.00til23. april 2017 19.00

Etter mye om og men er det klart at Bergen igjen leverer når det gjelder! Norgesmesterskap for 3-manns lag avholdes helgen 22-23 april. Har du ikke 2 lagkamerater sier du? Det finnes sikkert noen i samme situasjon som deg, rop ut!
Begivenheten vil i år finne sted et lite stykke utenfor Bergen sentrum, nærmere bestemt i et flott grendahus på et fint lite sted som heter Bjørndalsskogen. Det ligger omtrent 13-15 minutter unna Bergen Sentrum med bil, og omtrent like langt fra Flesland. Lokalet leies fra fredag kveld til søndag kveld, vi disponerer dette fritt gjennom hele helgen.

Lokalet er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter inkludert wifi slik at man kan spille WF mellom slagene:-). Lokalet er beregnet for arrangementer med opptil 60 personer, så her er det rom for en kraftig økning fra de 7 deltagerlagene vi hadde i fjor.

Formatet vil bli rimelig likt som i fjor, med eventuelle nødvendige justeringer for antall deltakere. For å komme seg til lokalet anbefales det at tilreisende går sammen om taxi/maxitaxi, så vil ikke utgiftene bli så store. Buss er også mulig men det kan være litt problematisk da det ikke går så mange direktebusser akkurat i dette tidsrommet. For spesielt interesserte har jeg lagt ved en liten link til borettslagets hjemmesider

http://bjorndalsskogenborettslag-public.sharepoint.com/

Deltageravgiften pr lag blir kr 900.

Lunsjmat, kaffe og premier vil være inkludert i deltakeravgiften. Påmeldingen på deltaker.no vil være klar snart, men inntil videre kan de som er interessert melde seg på eller starte den desperate jakten etter lagkamerater her:)16683846_10154383835161545_8900311140354769103_n

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Generelt, Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


syv + åtte =

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>