Gullbrikken 2017

Norsk Scrabbleforbunds hederspris Gullbrikken ble etablert i 2014. Prisen tildeles en person evt. en bedrift eller organisasjon som har gjort en ekstraordinær innsats for forbundet eller har fremmet Scrabble som spill og sport. Prisen kan deles ut maksimalt en gang pr. år.
Vet du om noen som fortjener å vinne prisen?
Medlemmer oppfordres til å sende inn forslag på mail til karin.hvenekilde@gjensidige.no. Forslagene må begrunnes.
Frist for innsendelse av forslag er 30.september 2017. Det er selvfølgelig lov å foreslå flere kandidater.
Såfremt komitéen finner de riktig å dele ut prisen i år, vil utdelingen skje i forbindelse med norgesmesterskapet i slutten av oktober. Vi ønsker ikke at navn på mulige kandidater diskuteres her. Nominasjonene skal bare være kjent for komitéen.
Hilsen Gullbrikkekomiteen