INNKALLING TIL NORSK SCRABBLEFORBUNDS GENERALFORSAMLING 2019

2. mars 2019
12.00til14.00

Det innkalles herved til generalforsamling lørdag 2.mars 2019 kl 12:00 på Asylet, Grønland 28, 0188 Oslo.

Saker som ønskes behandlet, skal være innsendt til forbundsstyret senest én måned før generalforsamlingen. Innkalling med saksliste og sakspapirer sendes medlemmene senest to uker før generalforsamlingen.

Alle medlemmer som har betalt kontingent og har vært medlem i minst 2 uker, har stemmerett på generalforsamlingen med én stemme hver. Medlemmer som ikke møter personlig, har anledning til å avgi stemme via fullmak

Dagsorden:

1. Konstituering:
Valg av dirigent
Manntallsopptelling og godkjenning av fullmakter
Godkjenning av innkalling og dagsorden
Valg av referent
Valg av to personer til å underskrive protokollen

2. Styrets årsmelding

3. Regnskap for generalforsamlingsperioden og ansvarsfrihet for styret

4. Budsjett 2019

5. Valg til følgende tillitsverv:
President
Styremedlemmer til forbundsstyret
Valgkomité bestående av leder og to medlemmer
Revisor

Umiddelbart etter generalforsamlingen (ca. kl. 14) ønsker styret velkommen til en fire runders turnering. Det blir også en seks runders turnering samme sted, med oppstart kl. 12 søndag 3. mars. Vi håper mange kommer!

For styret i Norsk Scrabbleforbund

Eva Marie Wathne
President

(kontingent kan innbetales via VIPPS #125129, kontingent finnes i menynedtrekket)

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Velkommen. Bokmerk permalenken.