Følg oss på Facebook

NSF har selvsagt sin egen gruppe på Facebook, og den finner du her.

 

8 kommentarer til Følg oss på Facebook

 1. Ivar sier:

  Hvorfor kan man ikke lage et ratingsystem slik at man slipper å spille med dårlige spillere og som gjør at det har konsekvens dersom man ikke avslutter et spill med å gi opp blir straffet. 72 timersregelen er litt dum !

  MVH

  Ivar

  • Kirsti sier:

   Jeg forstår at denne kommentaren gjelder Wordfeud, og gjør oppmerksom på at NSF ikke står bak dette spillet. Vi har innledet et samarbeid med utviklerne når det gjelder ordlisten, men har du kommentarer til selve spillet, er NSF feil adresse.

   Mvh Kirsti Vogt, for NSF

 2. Kos sier:

  Hei, nå må dere skjerpe dere, det er utrolig hvilke ord som ikke henger på greip som blir godtatt,mens normale ord ikke står i ordlisten!!!!!!! Andre ganger godtar dere et ord når det forsøkt 3 til 4 ganger.mens det først blir avslått, når dere lager stt spil,må dere følge opp.

  • Kirsti sier:

   Hei!

   For det første: Jeg foreslår at du enten begynner å lese svarene du får, eller slutter å komme med kommentarer her. Jeg har allerede fortalt deg at det IKKE er vi som lager Wordfeud, etter at du anklaget oss for å tjene masse penger på spillet og ikke følge opp.

   For det andre: Du kan komme med forslag til ord du savner i ordlisten, du finner en lenke til den siden i høyremarg her på nettsidene våre. Og hvis du med «ord som ikke henger på greip» mener ord du ikke kan eller vet hva betyr, kan jeg informere om at ordlisten inneholder 120 000 ord. Ingen kan alle de ordene, men man kan lære nye ord av å spille. Det er i grunnen halve poenget.

   For det tredje: Det er ikke slik at ord av og til blir godtatt og andre ganger blir avslått. Står de i ordlisten, blir de godtatt. Dette skjer helt automatisk, det er ikke mennesker som sitter og godtar eller avviser hvert enkelt ord du forsøker å legge. Hvis du får lov til å legge ord du har fått avslått før, er det enten fordi du ikke har stavet dem riktig tidligere, eller fordi du har forsøkt å kombinere dem med andre ord som ikke godkjennes.

   Mvh Kirsti Vogt, for NSFs språkkomité

 3. Lusekofte sier:

  Hei
  Forsøker å foreslå tweet, tweed og stew som tillegg til ordlista ved å trykke på lenken i høyremargen på hjemmesida, men den sender meg bare tilbake til den samme siden, så jeg prøver her. Hensikten er å heve «W» fra irriterende krøll til anvendbar bokstav 🙂

  • Kirsti sier:

   Hei!
   Det var pussig, lenken funker fint når jeg trykker på den, og vi har ikke fått andre feilmeldinger. Det er altså selve teksten, «Les mer og legg inn forslagene dine her», du må trykke på.
   TWEED står i ordlisten allerede. TWEET kan vi vurdere, men STEW er ikke aktuelt. Det er ikke norsk, og brukes heller ikke her til lands i noen særlig grad. Du finner for øvrig en liste over alle kortere ord med C og W her, den kan det være verdt å ta en titt på.
   Mvh Kirsti Vogt, for NSFs språkkomité

 4. Hilde Marie Reitan sier:

  Hei, ingen av bokhandlerne eller lekebutikkene her i nærheten har Scrabble deluxe inne, eller mulighet til å bestille. Kan dere guide meg i riktig retning for hvor jeg kan få tak i norsk utgave?

  • Kirsti sier:

   Grunnen til at ingen butikker kan bestille Scrabble deluxe til deg, er at det ikke har vært produsert på mange år. Det går rett og slett ikke an å få tak i det.
   Mvh Kirsti Vogt, for Norsk Scrabbleforbund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


to + = åtte