Hva er Ordspill?

Ordspill er en nettside som drives av Aftenposten, der du kan spille Ordspill, en variant av Scrabble. Spillet har tre ulike brett, og man kan velge mellom en rekke ulike hastigheter og spille med inntil tre andre personer av gangen. I tillegg arrangeres det jevnlig turneringer. Ordlisten som benyttes er NSF-ordlisten, den samme ordlisten som benyttes i Wordfeud,, og spillet er kun tilgjengelig på bokmål. Det er gratis å bli medlem.

Norsk scrabbleforbund har ingen formell tilknytning til Ordspill, men det norske scrabblemiljøet oppsto etter at folk som ble kjent med hverandre på denne nettsiden fikk lyst til å møtes i virkeligheten, og svært mange av våre medlemmer spiller der. I tillegg er vi selvsagt glade for alt som bidrar til å gjøre Scrabble mer populært.

Det arrangeres Ordspill-treff med ujevne mellomrom, først og fremst i Oslo, men også andre steder i landet. Dette er sosiale samlinger der man møtes for å spille Scrabble, spise og drikke og bli kjent, og de kunngjøres i forumet på Ordspill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fem + fem =