Turneringer i serie 2022

Første gang du skal spille må du komme en halv time tidligere for å få en kjapp introduksjon til spill og regler. Arrangementene er åpne for alle. Her finner du en kortfattet oversikt over turneringene vi kommer til å arrangere i nærmeste fremtid.

Du spiller så mange ganger du har lyst og anledning. De beste turneringene dine teller med i kampen om plass i kommende Mesterturnering. Velkommen!!!

Scrabble på Asylet (Grønland 28, 0188 Oslo)
Vi spiller på mandager i oddetallsuker. 31.januar, 14. februar, 28. februar og så videre frem til og med første mandag i desember 2022. Vi begynner å spille kl. 17 og spiller 4 runder.

Scrabble Hos Naboen (Markens gate 19A, 4611 Kristiansand)
I Kristiansand arrangerer vi turneringer en gang i måneden.  Som oftest hver andre mandag i måneden, men avvik kan forekomme. Våren 2022 er det planlagt turneringer følgende datoer: 31. januar 14. februar 14. mars 4. april 9. mai 13. juni. Vi begynner å spille kl. 17.30.

Scrabble på Solsiden (Trondheim)

Scrabble hos Ruth

NB! Hvis du, som oss andre, blir bitt av basillen og vil fortsette å være med å spille etter første forsøk må du melde deg inn i Norsk Scrabbleforbund. Det koster kr. 200 pr år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


syv + en =