Turnering i Oslo 18. november

18. november blir det turnering i Oslo, på Kafe Asylet, Grønland 28, i «Herberget» innerst i bakgården (inngang helt nederst til venstre). Påmeldingen starter kl. 12.00, turneringsstart er kl. 12.15, og vi er ferdige ca. kl. 18.00. Sett gjerne av kvelden til å bli bedre kjent med andre glade Scrabble-spillere.

For å delta må du være medlem i Norsk scrabbleforbund. Medlemskap kan tegnes i døra og koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for unge under 18 og studenter. Medlemskapet varer et helt år. Det er ingen deltageravgift på turneringen. Mat og drikke fås kjøpt på stedet.

Hvis du lurer på hvordan turneringene foregår, finner du mer info her.

Dersom du er vant til å spille Wordfeud eller Ordspill, kan det være lurt å ta en titt her.

Det er ikke nødvendig å sette seg inn i reglene som gjelder for turneringene, vi forklarer det viktigste før start.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


åtte + syv =