Generalforsamling 2012

Norsk scrabbleforbund avholder generalforsamling i 2. etasje på Kafe Asylet 27. oktober kl. 16. Etter generalforsamlingen blir det festlig samvær samme sted. Festen er åpen for alle som er interessert i Scrabble. Det er hyggelig om du melder fra om du kommer, men det er også anledning til å bestemme seg i siste liten. Mat og drikke kjøpes i kafeen. Dette blir en fin anledning til å bli bedre kjent med andre scrabblespillere. Muligheter for å bidra med spontan eller planlagt underholdning.

Innkalling til generalforsamlingen blir sendt pr. e-post. Er du ikke medlem i NSF, kan du melde deg inn her.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ tre = åtte