Oktoberturnering

Velkommen til Scrabbleturnering lørdag 13. oktoberCin Cin restaurant i kjelleren på Bislett Bad, Pilestredet 60 i Oslo. Turneringen starter kl. 12.00, med påmelding fra 11.40. Vi spiller 5 runder og regner med å være ferdige ca. kl. 18.00.
For å delta må du være medlem i Norsk scrabbleforbund. Medlemskap kan tegnes i døra og koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for unge under 18 og studenter. Medlemskapet varer et helt år. Det er ingen deltageravgift på turneringen. Mat og drikke får du kjøpt på stedet.

Velkommen!

Hvis du lurer på hvordan turneringene foregår, finner du mer info her.
Dersom du er vant til å spille WordFeud eller Ordspill, kan det være lurt å ta en titt her.
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


to + = elleve