Scrabbleferie på Kreta

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Scrabble på Kreta siste uka i mai. Vi bor på koselige Mythologia Hotell i den lille landsbyen Georgioupolis øst for Chania. Du kan velge mellom 1- 2- 3- eller 4-mannsrom. Priser vil bli kunngjort når det er bekreftet. I løpet av uka vil det bli arrangert flere turneringer, det er opp til deg hvor mange du vil delta på. Ellers er det mulighet for badeliv, utflukter, god mat og drikke. Ønsker du å være med, ta gjerne kontakt, så får du vite mer. Når det gjelder flybillett, kan det lønne seg å bestille allerede nå. Du kan fly direkte til Chania fra flere steder i Norge, både med rutefly og charterfly.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


en + to =