Generalforsamling 2014 med tilhørende turneringer

Årets generalforsamling i Norsk Scrabbleforbund blir avholdt lørdag 1. november kl. 13.30 på Fyrhuset i Kværnerbyen, Turbinveien 28 i Oslo. Alle medlemmer i forbundet, og andre som ønsker å observere, er hjertelig velkommen, men vær oppmerksom på at man må ha vært medlem i forbundet i minst to uker for å ha stemmerett, og at det kan medbringes fullmakt fra maksimalt to andre medlemmer.

I forbindelse med generalforsamlingen blir det arrangert to frittstående turneringer. Den første, en femrunders turnering, starter umiddelbart etter generalforsamlingen på lørdag. Den andre, en firerunders turnering, starter søndag kl. 12.00 på samme sted.

Som vanlig må man være medlem i Norsk Scrabbleforbund for å delta i turneringene. Medlemsskapet koster kr 100,- og varer ut inneværende kalenderår. Om du ikke har spilt turneringsscrabble før, er det fint om du kommer litt tidligere så gir vi deg en innføring.

Det er enkelt å komme seg til Kværnerbyen fra sentrum, 32-bussen bruker 5 minutter fra Oslo S.

Velkommen til gamle og nye scrabblere!

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ tre = fem