INVITASJON TIL INDIVIDUELT SCRABBLE-NM 2017, 28.-29. oktober

Norsk Scrabbleforbund inviterer til NM for 8. gang. Nytt av året er at arrangementet går av stabelen på Haraldsheim, her er det også mulig å booke overnatting.

Deltageravgiften er satt til 600,-. Dette inkluderer turneringen og premier, kaffe og te hele dagen, samt lunsjbuffet med varme og kalde retter og varme og kalde drikker.

Det vil også bli arrangert en felles middag samme sted, informasjon om denne vil komme senere. Til middagen kan man ta med det man selv ønsker å drikke.

PREMIERING:
Topp 3 får medalje
1. plass får hovedpremie og vandrepokal
2-6. plass får premie fra premiebordet
Flotteste bingo får premie fra premiebordet
Mest poengrike legg får premie fra premiebordet
Premie for beste Scrabblepoesi

Som tidligere år blir det en konkurranse i Scrabblepoesi. Arrangementet med reglement vil snart bli kunngjort, men for de ivrige er det bare å sette i gang med å utforske mulighetene for poetiske formuleringer ut fra innholdet i en standard Scrabble brikkepose.

Hjertelig velkommen til ALLE som har lyst til å delta, enten du har spilt lite eller mye. Det eneste kravet til deg er at du har betalt kontingenten på 200,- til Norsk Scrabbleforbund som har kontonummer 1503.42.49544. Dette kan også ordnes ved turneringsstart.

Informasjon om påmeldingsfrist og påmeldingsmåte vil bli publisert etterhvert, sjekkhjemmesiden www.scrabbleforbundet.no, eller facebook

https://www.facebook.com/events/116874248985108/?acontext=%7B%22ref%22%3A%224%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22370%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Haraldsheim har holdt av noen rom for oss til 1. oktober.

Enkeltrompris kr 660,-
2-sengsrom pris kr 880,-
Inkludert sengetøy/håndkle/frokost/parkering

Ved overnatting 2 netter, gis 10% rabatt. Ønsker du enda rimeligere overnatting, finnes det også 4-mannsrom eller sovesal.

Meld fra til Torill Johansen, torill_johansen@hotmail.com, så raskt som mulig og senest 1. oktober, om du ønsker å bestille overnatting.

Forøvrig er det grei adkomst med bil, og ulike alternativer for deg som reiser kollektivt. Her blir det dog noen hundre meter å gå.

Vi spilles!

Mvh
Eva Marie Wathne,

President Norsk Scrabbleforbund

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fem + = tolv