Maiturnering 2012

Maiturneringen 2012 går av stabelen søndag 13. mai kl. 12.30Kristiania Bar og Café i Østbanehallen i Oslo. Stedet åpner kl. 12.00, og da begynner også påmeldingen. Turneringen foregår i husets chambre séparée, med inngang i det hjørnet av lokalet som ligger nærmest operaen. Er det fint vær, går det også an å ta brettet med seg ut på et bord i solen.

Vi er ferdige ca. kl. 19.00, men Kristiania er åpent til 22.oo, så sett gjerne av resten av kvelden til å bli bedre kjent med andre spillere.

For å delta må du være medlem i Norsk scrabbleforbund. Medlemskap kan tegnes i døra og koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for unge under 18 og studenter. Medlemskapet varer et helt år. Det er ingen deltageravgift på turneringen, og i og med at vi befinner oss på et serveringssted, får du kjøpt det du måtte ønske av mat og drikke.

Hvis du lurer på hvordan turneringene foregår, finner du mer info her.

Dersom du er vant til å spille WordFeud eller Ordspill, kan det være lurt å ta en titt her.

Det er ikke nødvendig sette seg inn i reglene som gjelder for turneringene, vi forklarer det viktigste før start.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Maiturnering 2012

  1. Torill Johansen sier:

    God nyhet for syvsovere: Jeg har nettopp mottatt melding fra Kristainia om at de åpner kl. 12 på søndag. Damen som tok i mot reservasjonen påsto dog at de skulle åpne kl. 11. Derfor blir det altså oppmøte kl. 12 og oppstart så snart vi er klare, senest 1230.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ tre = elleve