Turnering i Oslo 23. februar

Du er herved invitert til søndagsturnering på the Dubliner. Vi satser på å spille 6 runder, med innlagt lunsjpause. Mat og drikke fåes kjøpt på stedet.

Påmelding innen klokken 12:15, og så starter vi rett etter dette.

Turneringen er åpen for alle som er eller blir medlemmer i Norsk scrabbleforbund, medlemsskap kan tegnes før spillestart (100,- for et helt år, 50,- for ungdommer og studenter). Om du aldri har deltatt i en turnering tidligere er det fint om du møter opp i god tid, så gir vi deg en innføring.

Velkommen til nye og gamle scrabblere!

Og vær oppmerksom på at vi dagen før kjører språkkurs for interesserte (se eget arrangement) og at det på mandagen er Kaffeklubb. Derfor er dette en ypperlig sjanse for utenbysscrabblere til å ta seg en langhelg i Oslo!

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ tre = ni