Scrabble-bonanza i Oslo 22.-23. februar

Den siste helgen i februar ønsker vi velkommen til en vaskeekte Scrabble-festival i hovedstaden. Showet starter lørdag kl. 11, med et lynkurs i turneringsprogrammet TSH, etterfulgt av et språkkurs og en uoffisiell turnering i duplikatscrabble. Alt dette skjer på kulturhuset i Kværnerbyen. Det er enkelt å komme seg dit fra sentrum, 32-bussen bruker 5 minutter fra Oslo S. Adressen er Turbinveien 28.

Søndag er viet til en 6-runders turnering på The Dubliner. Man kan selvfølgelig velge om man vil delta på alle arrangementene, eller plukke de man liker best. Vi gleder oss, og håper så mange som mulig har lyst og anledning til å delta.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


ni + fire =