Scrabbleuke på Kreta 2015

10665943_10153458041494460_2412704260853465089_nDette begynner å bli en riktig hyggelig tradisjon! Siste uka i mai er det bare å sette av en ferieuke og bli med til Kreta. Hele uka blir det muligheter for å spille Scrabble. Du kan bli med på en eller flere turneringer. Uansett kommer det til å bli tid til sol, bad, god mat, godt drikke og små eller store utflukter.
Praktisk informasjon:
Vi på Mythologia Hotell i den lille byen Georgiopolis, enkelt, men hjemmekoselig. Muligheter for enkeltrom, dobbeltrom, trippelrom og firemannsrom. Alle rommene har sin individuelle utforming, med egen inngang og balkong/uteplass. Priser blir oppgitt senere. Vi har også en stambar nær stranden, Summertime Beach Bar.
Nærmeste flyplass er Chania, hit kan du reise med rutefly eller charterfly fra flere norske byer. Meld deg på her, eller send påmelding til torill_johansen@hotmail.com. Ønsker om spesielle rom mottas og videreformidles til hotellet. Foreløpig påmeldingsfrist: 1. april. Også mulig å melde seg på senere, dersom det er ledige kapasitet. Men er det i grunnen noe å lure på? Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


to + tre =