Intensivturnering i Oslo 29. juni

about4Mandag 29. juni blir det turnering på Dubliner. Absolutt siste frist for påmelding er kl. 17.00. Vi starter å spille ca. 17.05. Vi spiller 5 runder med 25 min. tenketid pr. spiller pr. runde. Velkommen!Intensivturneringen passer både for deg som er en veltrent scrabblespiller, men også for andre som tar en utfordring. Mat og drikke fås kjøpt på stedet og kan inntas før turneringen starter eller under spill, det vil ikke bli lagt inn noen spisepause. Er du ikke medlem i Norsk scrabbleforbund, kan medlemsskap tegnes på stedet. 100,- for voksne og 50,- for ungdom under 18 år og studenter.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fem + = åtte