Turnering på Nesodden 19. juli

summer-wallpaper7_big19. juli kl. 13.00 blir det sommerturnering i Tangenveien 123 på Nesodden, like ved Granholt stoppested. Sommeren er ekstra deilig på Nesodden, og blir ikke dårligere med en innlagt Scrabble-turnering. For å komme til Nesodden fra Oslo er det enklest å ta båt fra Aker brygge, den går en gang i timen på søndager. For å rekke turneringen, må du ta båten som går fra Aker Brygge kl. 12.33. (Billett koster 50,- om du kjøper på automat, 70,- om du kjøper på båten, eller 20,- om du har overgang fra Oslo eller Akershus. Overgang kan kjøpes på båten). Fra Nesoddtangen brygge tar du en hvilken som helst buss videre til Granholt stoppested, dette tar et par minutter. Dersom du ønsker en tur på stranda før turneringen, anbefales Hornstranda, som ligger på vestsiden av Nesoddtangen brygge. Men da må du altså ta en tidligere båt! Etter turneringen kan vi eventuelt ta en tur på Signalen Bar og Restaurant, kanskje i kombinasjon med et kveldsbad på Hornstranda. Det serveres nystekte sveler og kaffe/te under turneringen. Øvrige forfriskninger kan medbringes etter eget ønske.

Om selve turneringen: Vi spiller 5 runder (event. 6 om alle de fremmøtte ønsker det).

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ fire = tretten