Friluftsturnering på Nesoddtangen 2. juli

Kan det tenkes noe hyggeligere enn å møte andre Scrabble-entusiaster til turnering i solfylte sommer-Norge? Vi har bestilt nydelig sommervær og perfekt temperatur, og arrangerer en utendørsturnering ytterst på Nesoddtangen 2. juli.

Stedet er Signalen bar og (ute)restaurant. Turneringen starter kl. 12.30, og det er påmelding fra kl. 12.00. Ingen værforbehold – alle får tak over hodet ved behov.

Båt går fra Aker brygge  kl. 11.32 presis. Turen tar 23 minutter og koster kr 50,- hver vei. Viktig å rekke denne, da det er en time til neste! Siste båt tilbake til Oslo går når Signalen stenger, kl. 02.00. Dersom noen ønsker å kjøre bil, ta kontakt med Torill for parkeringstips.

Kaffe selges både før, under og etter turneringen, men restauranten åpner ikke før kl. 14,00, så har du ikke rukket å spise frokost, kan det være lurt å kjøpe seg noe å spise på båten eller i kiosken på Nesoddtangen brygge.

Ta med badetøy hvis du har lyst på en dukkert! Gode bademuligheter rett utenfor restauranten, eller på Hornstranda, 5 minutters gange unna.

Sees!

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


tre + fire =