Scrabbleturneringer under Bergen Spillfestival 6. og 7. august 2011

Den første uken i august 2011 arrangeres Bergen Spillfestival, og NSF er selvsagt hjertelig til stede.

Det blir Scrabbleshow v/presidenten, som stiller til dyst mot et frivillig lag fra publikum, på Torgalmenningen lørdag 6. august kl. 12.00.

Deretter blir det uranket festivalscrabble samme dag fra kl. 13.00 på Torgalmenningen (eller i Nordnes bydelshus, Klosteret 2 hvis det regner). Alle spiller tre runder à en time (30 minutter på hver + maks 5 minutter overtid). Åpent for alle interesserte, men de som allerede har deltatt på mer enn én turnering i regi av Norsk scrabbleforbund, må vente til dagen etter.

Søndag 7. august blir det vanlig turnering i Nordnes bydelshus fra kl. 11.30 (påmelding fra kl. 11.00) til ca. kl. 17.30. Alle spiller fem runder à en time (30 minutter på hver + maks 5 minutter overtid). Turneringen er åpen for medlemmer av Norsk scrabbleforbund. Medlemsskap kan tegnes i døra og koster 100,- for voksne og 50,- for unge under 18. Medlemsskapet varer et år.

Gjelder begge dager: Vi spiller etter reglene til Norsk Scrabbleforbund. Du får innføring i det som er viktigst å vite før vi starter. Og alle regler er selvsagt å finne her på hjemmesidene våre. Fullt program for Bergen spillfestival finner du her.

Bergensavisen følger med – les artikkelen deres her.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ tre = seks