Scrabbleturnering på Hamar 27. august

27. august arrangeres NSFs første turnering i Hedmark, nærmere bestemt på Hamar. Den vil finne sted på restaurant Leonardo, som ligger i Torggata 34, tre minutter fra togstasjonen. Det blir registrering fra kl. 12.00 og oppstart kl. 12.30.

Hamar ligger halvannen times biltur eller togtur fra Oslo, og enda kortere fra Gardermoen om noen kommer med fly. Det som kan bli litt kronglete denne helga, er at det er planlagt arbeid på togstrekningen. Fra Eidsvoll og nordover vil toget bli erstattet med buss. Tar man tog fra Oslo kl. 09.37, bør man likevel rekke fram i tide. Men først og femst håper vi på stor deltagelse fra Mjøstraktene.

For å delta på turnering i regi av Scrabbleforbundet, må du være medlem. Medlemsskapet koster 100 for voksne og 50 for unge under 18 år. Det varer et helt år. Medlemsskap kan tegnes i døra, eller du kan melde deg inn her.

Dersom du ikke har deltatt før, kan det være lurt å ta en kikk på reglene. Det er ikke nødvendig å kunne hverken turneringsreglementet eller språkreglementet for å delta, vi kommer til å gå gjennom det viktigste før vi starter. Det som er kan være lurt, er å se på listene over godkjente ord på 2 og 3 bokstaver, som du finner under Ordlister i menylinjen øverst.

Lurer du på noe, ta kontakt med styret.

Ta gjerne med deg scrabblespillende venner og familiemedlemmer. Sommerferien kan brukes til trening. Dette blir gøy!

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


to + = ni