Kaffeklubben Cup

Neste Kaffeklubb i Oslo er mandag 20. juli kl. 18.00 Dubliner.

Kaffeklubben Cup er live-versjonen av den utrolig populære WordFeud-turneringen WordFeud League of Honour. Kaffeklubben Cup følger NSFs regler, og deltagelse gjør at man får rating hos NSF. Men for å gjøre overgangen fra Wordfeud mest mulig behagelig, gjør vi noen tilpasninger:

Kaffeklubben er inndelt i to divisjoner. Hvis du har over 1600 i ranking på NSFs ranking, spiller du i 1. divisjon. Har du under 1200 eller er ny, spiller du i 2. div. De imellom kan velge, men turneringsledelsen vil tilpasse slik at divisjonene får fornuftige antall. De som spiller i 2. divisjon får lov til å spille med «jukselapp» for to- og trebokstaversordene.

For ord fra fire bokstaver og oppover godtas både ord fra Tanums store rettskrivningsordbok (som benyttes av NSF) og ord fra NSF-ordlisten (som benyttes av Wordfeud), med ett unntak: Bøyningene følger NSFs språkreglement, slik at de datagenererte bøyningene i Fullformsordlisten ikke automatisk godkjennes. Tvilstilfeller vil avgjøres av NSF-autoriserte dommere.

Spillerne har totalt 25 minutter tenketid hver, dette måles med sjakklokke eller tilsvarende.

Deltageravgiften er kr. 50,-. For å delta i Kaffeklubben Cup må man også ha medlemskap i NSF. Medlemskap koster kr. 100,- og kan tegnes på stedet. NSF spanderer imidlertid deltageravgiften for førstegangsdeltagere, slik at en som ikke har deltatt før, får både medlemskap i NSF og deltagelse i kaffeklubben for en hundrelapp. Arrangementet er non-profit, alle pengene går tilbake til premier, og det blir premiering i alle divisjoner.

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kaffeklubben Cup

 1. Bussinchen sier:

  Hej!
  Var någonstans kan man få tag på dessa fina kaffekoppar med Scrabble-bokstäverna som motiv?

  Mvh
  Bussinchen från forumet för Scrabble3D

  • Kirsti sier:

   Hei!
   Det var et morsomt spørsmål å få! Dette er espressokopper, og du finner dem hos Vinegar Hill. Du kan også ta en titt hos Amazon, de har mange Scrabble-relaterte produkter under «Kitchen & Home», eller google «Scrabble mugs», så finner du et stort utvalg kopper i alle størrelser.
   Mvh Kirsti Vogt, for NSF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fem + syv =