Pinseturnering på Nesodden

IMG_0717Velkommen til en 5 runders kveldsturnering på vakre Nesodden pinseaften. Båt går fra Aker brygge kl. 15.32. Båtturen tar 23 minutter. Fra Nesoddtangen brygge kan du ta hvilken som helst buss videre til Granholt stoppested, dette tar ikke mange minuttene. I tillegg til turneringen bys det på enkel kveldsmat og kaffe. Det er også anledning til å medbringe noe leskende. Kvelden kan kanskje avrundes på nydelige Signalen Tangenbrygga, som er åpen til kl. 02.00. Båt tilbake til Oslo går hver time fram til 03.32. Av plasshensyn er det ønskelig med forhåndspåmelding, fortrinnsvis på Norsk Scrabbleforbunds facebookside eller til torill_johansen@hotmail.com.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


tre + = elleve