Gullbrikken 2021

Gullbrikken 2021 ble delt ut under NM i slutten av oktober. Her ser du den verdige vinner, Eva Marie Watne, og nedenfor følger Gullbrikkekomiteens begrunnelse. Årets tale/begrunnelse ble fremført i form av scrabblepoesi. I scrabblepoesi må alle ord være godkjent i Scrabble, og alle brikker må benyttes. Igjen gratulerer til Eva!

Eva Marie Wathne vinner av Gullbrikken 2021

Gullbrikken 2021

Gullbrikken ble delt ut første gang i 2014. Gullbrikken er Norsk Scrabbleforbunds hederspris. Prisen deles ut til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for forbundet eller for fremme av Scrabble som spill og sport. Prisen kan bare deles ut til én person (eventuelt en bedrift eller organisasjon) hver gang, maksimalt en gang årlig, og kan ikke deles.
Gullbrikkekomiteen 2021, som har bestått av en bergenser, en osloenser og en trønder, har mottatt mange nominasjoner til årets pris. Det har vært lite diskusjon i komiteen i år. Komiteen krever begrunnelse for alle forslag. Årets korteste begrunnelse bestod av kun et enkelt ord: Opplagt. 

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


en + syv =