Bergensturnering 30. april

Vi inviterer til scrabbleturnering i Bergens Tidendes lokaler, Krinkelkroken 1,  mandag 30. april. Turneringen starter kl. 17, med fremmøte, registrering og lynkurs fra kl. 16.30. Nye såvel som trente spillere i alle aldre er velkommen. Det blir 4 kamper å spille på hver deltaker, og vi spiller på tid: 25 minutters tenketid for hver spiller i hvert spill.  Det blir salg av baguetter, kaffe, te og mineralvann.

For å delta må du være medlem i Norsk scrabbleforbund. Medlemskap kan tegnes i døra og koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for unge under 18 og studenter. Medlemskapet varer et helt år. Det er ingen deltageravgift på turneringen.

Velkommen!

Hvis du lurer på hvordan turneringene foregår, finner du mer info her.

Dersom du er vant til å spille WordFeud eller Ordspill, kan det være lurt å ta en titt her.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


+ ni = fjorten