Turnering i Drammen 9. juni

9. juni 2015
17.30til22.00

drammen.brannstasjonFor første gang blir det 9. juni arrangert en offisiell Scrabble-turnering i Drammen. Det hele foregår på Centralen – Union Scene, Grønland 60, og turneringen starter kl. 17.30. For tilreisende er det verdt å merke seg de hyppige togavgangene. Vi spiller fire runder og det blir premiering både av vinneren og beste turneringsdebutant. For å delta må man være medlem i Norsk Scrabbleforbund, medlemsskap kan tegnes på stedet og koster 100,- for voksne og 50,- for studenter og ungdom under 18 år.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fem + = fjorten

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>