Norsk Scrabble-turnering på Island i august

6. august 2015
7. august 2015

Island - viNorsk Scrabbleforbund har inngått et samarbeid med Skrafflélag Islands om å avholde to scrabbleturneringer i Reykjavik på sensommeren. Det blir en turnering 6. august og en 7. august. Klokkeslett og adresse blir annonsert senere. Det blir også anledning til å treffe islandske scrabblespillere. Sett gjerne av noen dager i forkant og/eller etterkant av turneringene til sosialisering og ikke minst til å nyte den fantastiske naturen. Reise, overnatting og eventuelle utflukter må den enkelte ta ansvar for.

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


åtte + = ti

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>