Kveldsturnering 7. januar

Planen for 2013 er å gjøre mandag til den store Scrabble-dagen i Oslo. Fra før er det mange som kjenner til Kaffeklubben, som foregår en gang i måneden, også i 2013. Tanken er at det skal bli mulig å spille Scrabble i kjelleren på Scotsman på Karl Johan, vårt nye stamsted, hver eneste mandag kveld. Vi har reservert lokalene fra kl. 17.oo. Den aller første mandagen i 2013, 7. januar, blir det en vanlig turnering med fire runder. Påmelding fra 17.00 og oppstart 17.30. (Merk! En halvtime tidligere enn Kaffeklubben!) De øvrige mandagene blir det mulig å avtale ligakamper eller rett og slett bare droppe innom for å spille. Se ikke bort fra at det blir flere turneringer på mandager!

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


åtte + åtte =