Kaffeklubben Cup

WordFeud-turneringen WordFeud League of Honour er blitt vanvittig populær, og initiativtager Eskil Åsmul tar den et skritt videre og arrangerer Kaffeklubben Cup.

Kaffeklubben arrangeres en mandag i måneden, nærmere bestemt kl. 18.00 på den første mandagen i måneden som begynner på et 2-tall. (Ikke mandag den 2. Den teller ikke.) Det er påmelding fra 17.30, lynkurs for nybegynnere 17.45, og selve spillingen starter klokken 18.00.

Kaffeklubben Cup følger NSFs regler, og deltagelse gjør at man får rating hos NSF. Men for å gjøre overgangen fra Wordfeud mest mulig behagelig, gjør vi noen tilpasninger:

For dem som ikke spiller i 1. divisjon, deler vi ut fullstendige lister over både tobokstaversord og trebokstaversord, og disse er det lov å kikke på underveis.

For ord fra fire bokstaver og oppover godtas både ord fra Tanums store rettskrivningsordbok (som benyttes av NSF) og ord fra NSF-ordlisten (som benyttes av Wordfeud og NSF), med ett unntak: Bøyningene følger NSFs språkreglement, slik at de datagenererte bøyningene som henger igjen i NSF-ordlisten ikke automatisk godkjennes. Tvilstilfeller vil avgjøres av NSF-autoriserte dommere.

Spillerne har totalt 25 minutter tenketid hver, dette måles med sjakklokke eller tilsvarende.

Vi spiller i divisjoner på 8 spillere. Tanken er at alle skal møte spillere på eget nivå. Når vi deler inn divisjoner i den første turneringen, vil NSFs ranking telle først, deretter plassering i siste WLoH.

Deltageravgiften er kr. 50,-. For å delta i Kaffeklubben Cup må man også ha medlemskap i NSF. Medlemskap koster kr. 100,- og kan tegnes på stedet. NSF spanderer imidlertid deltageravgiften for førstegangsdeltagere, slik at en som ikke har deltatt før, får både medlemskap i NSF og deltagelse i kaffeklubben for en hundrelapp. Arrangementet er non-profit, alle pengene går tilbake til premier, og det blir premiering i alle divisjoner. Hvis det blir en cup ut av dette, blir det også sammenlagtpremiering på slutten av året.

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


åtte + syv =