Valg-Scrabble på Dubliner i Oslo

Det ser ut til at trivelige Dubliner blir vårt faste tilholdssted framover, og vi starter mykt med et turneringsfritt treff på selveste valgdagen, mandag 9. september fra ca. kl. 18.

En ypperlig anledning for alle som ikke har spilt Scrabble før til å sjekke ut hvordan det foregår, og hvordan disse scrabblerne egentlig ser ut. Passer også for garvede spillere som har lyst til å ha det moro uten å bekymre seg for rank og denslags. Og ikke minst velkommen til deg som ikke har våget å delta i turneringer før, og som har lyst til å øve på å spille med klokker og skjemaer og godkjente ord! Du behøver ikke være medlem i Scrabbleforbundet en gang for å delta, og det er aldeles gratis (bortsett fra at mat og drikke koster penger her som på de fleste andre utesteder).

Så kom, kom! Valget blir sendt på TV på stedet, så politisk interesse er ingen grunn til å ikke møte opp. Vi håper å se mange gamle og nye fjes!

Dette innlegget ble publisert i Turnering. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fire + = åtte